10% Popust min. 7 nočitev

LUKSUZNI APARTMAJI BOLF

Apartmaji se nahajajo na odlični legi nad tisoč metrov samo 250m stran od Pohorske vzpenjače in smučarskega centra na Mariborskem Pohorju. S svojo opremljenostjo, izgledom in udobjem dosegajo najvišje standarde za štiri zvezdice. Za piko na i pa se v neposredni bližini nahajajo odlične pohodniške in kolesarske poti, ki so odlično povezane, da vas popeljejo na izjemno izkušnjo v prelepi Pohorski gozd poln bogatega kisika. V neposredni bližini je tudi energetska pot v kateri se lahko sprostite, meditirate in morda tudi pozdravite. Zato vam priporočamo, da nas kar hitro kontaktirate in povprašate za našo izjemno ponudbo, ki smo jo pripravili samo za vas.

Smučanje

Prizorišče tekmovanja v ženskem smučanju za svetovni pokal, Zlata lisica

Največji smučarski center v Sloveniji, mestno smučišče Maribor, je zbirališče vseh vrst snežnih navdušencev – tistih na smučeh, deski ali na saneh. Preizkusite vrhunske smučarske proge, najdaljšo nočno smuko v Sloveniji in najboljše štajerske fešte na smučišču. 

Smučišče Mariborsko Pohorje gre za 17 naprav, 42 km smučarskih prog, 6 km tekaških prog, 328 – 1327 metrov nadmorske višine.

ZIMSKE AKTIVNOSTI

 

 

Zimsko doživetje Pohorskih gozdov s skupino- vodena tura

 

 

 

Za več informacij nas kontaktirajte.

Ostale zimske aktivnosti

S pležuhom oziroma pokom po zasneženih strminah Mariborskega Pohorja in Areha

Ste se že preizkusili v pležuhanju? Gre za vožnjo s prav posebno vrsto sani. Pležuh ali pok je preprosto zimsko vozilo iz lesa, kjer je sedež pritrjen na smučko ali ukrivljeno desko. Izhaja z obronkov hribovja v Dravski dolini, s Kobanskega, kjer je bil pred 200 leti eno najbolj priljubljenih zimskih prevoznih sredstev. Uporabljali so ga tudi na območju Pohorja in okoliških krajih, predvsem za zabavo na snegu, za prevoz v dolino in po drugih opravkih.

SPROSTITEV

Razvajajte svojo dušo in telo z vrhunskimi storitvami v našem wellness centru WellNest. Zaplavajte v bazenu s pravo naravno pohorsko vodo, prečistite svoje telo v savnah in se prerodite pod nežnimi dotiki naših visoko usposobljenih maserjev.

ZANIMIVOSTI

Pot med krošnjami leži v osrčju mogočnih pohorskih gozdov, na vrhu Rogle na nadmorski višini 1517 metrov. Pot vam bo pokazala, zakaj je pohorska narava edinstvena. Skupaj bomo spoznali drevesa krajevnih gozdov vse od korenin do vrhov krošenj.

Tek na smučeh

24 kilometrov urejenih prog na Rogli, ki potekajo v neokrnjeni naravi Pohorja, vam zagotavlja odličen trening telesa in sprostitev duha. Proge so različno zahtevne, primerne tudi za učenje in vadbo začetnikov. 

Turna smuka

Turno smučanje je kombinacija alpskega smučanja po neurejenih, naravnih smučiščih in tekom na smučeh ali pohodništvom. Običajno poteka po neoznačenih strminah in po pobočjih, ki niso urejeni za smučanje. Pohorje, ki navdušuje v vseh letnih časih, je tudi med turnimi smučarji vedno boj priljubljena destinacija. Podajte se na »podrsavanje« med smrekovimi gozdovi do Črnega jezera, Lovrenških jezer ali na Jezerski in Črni vrh. Tudi Mariborsko Pohorje je ob zadostnem snegu idealno za turno smuko. 

LOKALNA PONUDBA

Pohorski pisker

Priljubljeni enolončnici dajejo značilen okus lokalne sestavine, kot so korenasta zelenjava, jurčki, ješprenjeva kaša, meso pohorskega goveda z zelišči ipd. K piskru se podajo manj aromatične srednje polne vinske sorte, kot so laški ali renski rizling, chardonay in sivi pinot.
VEČ INFORMACIJ

Pohorska omleta

Po večini virov o izvoru pohorske omlete naj bi bil njej kreator Vili Račič, oskrbnik Železničarskega planinskega doma na Pohorju. Na šolanju v Franciji se je seznanil tudi z izdelavo omlete, ki jo je po drugi svetovni vojni prilagodil lokalnim sestavnima in jo poimenoval pohorska omleta.
VEČ INFORMACIJ

Pohorska kava

Lokalni recept za turško kavo so tako nadgradili z dodatkom alkoholne pijače, ki je danes ni več na tržišču in so jo poimenovali češnjev liker. Nato so kavo okrasili še s stepeno sladko smetano in posuli sveže nastrgano čokolado.
VEČ INFORMACIJ
NAŠA PONUDBA

OBJEKT IN STORTIVE

WIFI
SKI DEPOT
DVIGALO
KAMIN
DOMAČE ŽIVALI
ŽIČNICA
MNENJA

MNENJA NAŠIH STRANK